Varstvo osebnih podatkov

Javni zavod Zdravstveni dom dr.Božidarja Lavriča - Cerknica se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali preko spletnih strani zd-cerknica.si ali na kakršenkoli drugi način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.
Vse podatke bomo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
Spletne strani zd-cerknica.si uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani..

Izključitev odgovornosti

Spletne strani zd-cerknica.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu javni zavod Zdravstveni dom dr.Božidarja Lavriča - Cerknica ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Javni zavod tudi ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, javni zavod Zdravstveni dom dr.Božidarja Lavriča - Cerknica ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2021 Zdravstveni dom dr. Božidarja Lavriča - Cerknica. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani zd-cerknica.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja javnega zavoda Zdravstveni dom dr.Božidarja Lavriča - Cerknica, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.