Testiranje na virus SARS-Cov-2 s hitrimi antigenskimi testi

V ZD Cerknica opravljamo testiranje na virus SARS-Cov-2 s hitrimi antigenskimi testi:

ponedeljek, torek, sredo, četrtek in petek med 7.00 - 9.00 ur

 Potrdila o testiranju izdajamo pol ure po končanem testiranju!

S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Vse, ki se boste odločili za hitro testiranje, prosimo, da v primeru gneče med čakanjem ohranjate medsebojno razdaljo in nosite masko. Vse ostale podatke, povezane s testiranjem in rezultati testa, boste dobili na mestu testiranja.

V kolikor v roku 24 ur ne dobite SMS sporočila o rezultatu vašega brisa, se prosimo obrnite na 065 601 567 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 13.00 uro, ostale dni in ure se obrnite na NIJZ.
Pomembno! Testiranje je namenjeno iskanju morebitnih okuženih med na videz zdravo populacijo.
Zato tisti, ki imate kakršne koli, tudi blage znake bolezni, ne hodite na testiranje s hitrimi testi, ampak se samoizolirajte ter kontaktirajte svojega izbranega osebnega zdravnika, ki vas bo napotil na testiranje z metodo PCR.

Občina Cerknica in Občinski štab Civilne zaščite Cerknica sta organizirala novo točko za brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT). Testiranje poteka  v Športnem parku Cerknica (Koleno), pri klubskih prostorih Nogometnega kluba Cerknica, na naslovu Notranjska cesta 67, Cerknica.  Več o terminu testiranja na spletni strani občine CERKNICA.